WoodCore WPC lesni kompozit

Lesni kompozit je primeren za zunanje obloge in ima v primerjavi z lesom številne prednosti. WPC deske namreč ne posivijo in jih ni potrebno barvati ali oljiti. Poleg tega na WPC deske za teraso, ograjo in fasado ponujamo 15 letno garancijo.

Zahvaljujoč naravnemu izgledu so WoodCore WPC deske optično popolna uskladitev z vašim vrtom. WoodCore WPC deske so različnih barv in imajo različne površine. To vam omogoča različne možnosti načrtovanja . WoodCore WPC deske so primerne za zunanje površine: terase, strešne vrtove, balkone, fasade, prehode, bazene, ograje, zimske vrtove, pomole, robove ribnikov, klopi, …

Prednosti WoodCore materiala:

– ne posivijo
– brez barvanja, oljenja
– čiščenje z vodo
– enostavna montaža

garancija

15 let garancije!

Narava in tehnologija Woodcore WPC lesni kompozit:

WoodCore WPC deske so narejene iz bambusovih vlaken in recikliranega polietilena. Kombinacija teh materialov združuje odpornost in estetiko s trajnostjo. Posebni postopek toplotne obdelave ustvarja ravnotežje med 60% bambusovih vlaken, 30% polietilena in 10% aditivov. Barvni odtenek WoodCore WPC desk prvo leto posvetli 5% do 10%, potem pa barva ostane enaka.

Lastnosti WoodCore materiala:

– deske imajo naraven videz
– deske so prijazne bosim nogam
– deske so protizdrsne, zato ne drsijo, tudi kadar so mokre
– deske ne gnijejo in se ne razkrajajo, kar pod normalnimi pogoji uporabe krijemo s 15 letno garancijo
– ni stroškov vzdrževanja; desk ni potrebno lakirati, oljiti ali barvati
– enostavno polaganje desk
– širok spekter uporabe: terase, okolica bazenov, balkoni, zimski vrtovi, pomoli, fasade, …
– barvni odtenek je obstojen s časom malenkostno posvetli
– deske čistimo samo z vodo (tudi s pritiskom do 60 barov)
– površina desk je ob rednem čiščenju z vodo popolnoma odporna na razvoj in rast gliv, lišajev ter mahov
– pri montaži je potrebno zagotoviti, da voda v deski ne zaostaja – informacije o tem najdete v navodilih za montažo (v primeru, da voda v deski zamrzne, lahko zaradi tega deska poči)
– 15 LET GARANCIJE! 

bazen ankaran

Načrtovanje z WoodCore WPC lesnim kompozitom

Pri načrtovanju vaše terase, lahko izbirate med sedmimi barvami WoodCore WPC desk in dvema različnima strukturama površine. Pri načtrovanju ograje in fasade pa vam je na voljo šest različnih barv. Barvni odtenek WoodCore WPC desk prvo leto posvetli 5 do 10%, potem pa barva ostane enaka.
Zaradi dodajanja naravnega materiala med proizvodnim procesom barvanja, lahko barvni odtenki desk med posameznimi dobavami malenkostno varirajo.

Skladiščenje

WoodCore WPC deske je pred montažo potrebno hraniti v suhem in zračnem prostoru. V primeru neustreznega skladiščenja se reklamacija ne upošteva.

Pošljite nam povpraševanje

Zagotovite si svojo brezplačno ponudbo. Sporočite nam dimenzije Vaše terase, ograje ali fasade. Če je mogoče nam lahko posredujete tudi slike vašega trenutnega stanja, tloris ali skico. Povpraševanje nam lahko pošljete kar preko spodnjega obrazca: 

dostava materiala

Nudimo dostavo WoodCore materiala po Sloveniji

Cena je odvisna od naslova dostave in teže naročila, na voljo tudi osebni prevzem.

Enostavna montaža terase iz WoodCore WPC lesnega kompozita

Sestavljanje WoodCore WPC desk za terase je enostavno zahvaljujoč Clip sistemu. Pri montaži WoodCore WPC zadostuje običajno hišno orodje. S Clip sistemom WoodCore WPC so vidni in štrleči vijaki stvar preteklosti in to je tisto kar naredi WoodCore WPC teraso prijazno bosim nogam.

Opozorilo: Montaža materiala WoodCore WPC ni primerna v času, ko je zunanja temperatura nižja od 5°C.

obvestilo


V ponedeljek 24.6.
bo podjetje zaprto.

Hvala za razumevanje.