WoodCore WPC deske za leseno fasado

Si želite fasado, katere ne bi bilo potrebno več lakirati ter barvati, da bi ohranila svoj prvotni videz? WoodCore WPC deske za fasado so sestavljene iz bambusovega lesa ter plastike HDPE in ravno zato, ker gre za lesni kompozit deske za fasade ni potrebno več barvati ali lakirati. WPC deske se ne cepijo in ne razpadejo. Na lesni kompozit pa vam zagotavljamo kar 15 let garancije.

Montaža fasade iz WoodCore WPC lesnega kompozita

Za fasado se naredi najprej izolacija, na njo se privijači podložna letev debeline 4 cm, širine 6 cm iz macesna v razmakih 70 – 80 cm. Na njo se pritrdi romb debeline 2,6 cm + debelina pritrdilnega sistema je 0,5 cm. Skupna debelina na izolaciji je 7,5 cm, kar morate upoštevati, da je v isti ravnini z ostalo fasado.

Če je izolacija v isti ravnini kakor zunanjost WoodCora je potrebno na tem mestu izolacijo stanjšati za 7,5 cm. Okoli oken se pred izolacijo privijači alu kotnik dim 60x60x2 mm.

Montaža se vrši po naslednjem vrstnem redu:
– Najprej se z zadnje strani profila pritrdi montažna plošcica
– Prva fasadna letev se pritrdi spodaj in zgoraj, vsaka naslednja se zatakne za prejšnjo in pritrdi samo zgoraj. Tako je fasada z ene strani gibljiva in se ob vremenskih spremembah lahko krci in razteza ter vedno ostane ravna.

OPOZORILO: Montaža romb deske brez aluminijaste cevi (v sredini romba) NI mogoča. Romb profil se lahko kupi samo skupaj z alu cevjo in ta je že vključena v ceno romb deske. 

pritrjevanje fasade
Prerez prezračevane fasade z zaključnim slojem - WoodCore WPC romb.
Pritrditev romb profila na macesnove morale.
Pritrditev romb profila na macesnove morale.
Montaža romb profila na morale s klipi.
Montaža romb profila na morale s klipi.
Vijačenje profilov je nevidno.
Vijačenje profilov je nevidno.

Elementi za WoodCore WPC fasado:

profil romb

WoodCore WPC deska za fasado ali ograjo profil romb z aluminijasto cevjo v sredini romba.

Dimenzija: 67 x 26 x 5800 mm

Barvni odtenki

Izbirate lahko med petimi barvnimi odtenki:

BARVNA LESTVICA 3

Skladiščenje

WoodCore WPC deske je pred montažo potrebno hraniti v suhem in zračnem prostoru. V primeru neustreznega skladiščenja se reklamacija ne upošteva.

Pošljite nam povpraševanje

Zagotovite si svojo brezplačno ponudbo! Sporočite nam dimenzije Vaše fasade ali pošljite načrte fasade z označenim delom katerega želite obleči. Povpraševanje nam lahko pošljete na info@roksal.com ali kar preko spodnjega obrazca: 

WoodCore WPC lesena fasada

wpc ograje
wpc deske za teraso
wpc fasada
wpc deske